torsdag 16 oktober 2014
tisdag 14 oktober 2014
Matlagning i februari och mars 2011
![]() |
Hemlagat kinesiskt. Sun-Bird stir-fry seasoning mix, grönsaker, Pearl river bridge soja och Hot chili oil. Bild 1 av 2. |
![]() |
Hemlagat kinesiskt. Bild 2 av 2. |
![]() |
Sockerkaka. |
![]() |
Tortilla med räkor, purjolök och ost. Gjordes av Kraft mexican cheese, Cedar´s wraps och Northland cold water shrimps. Bild 1 av 2. |
![]() |
Tortilla med räkor, purjolök och ost. Bild 2 av 2. |
![]() |
Friterad kolja med morotsris och stekta champinjoner. Gjordes av Zatarain´s shrimp-fri och Giant champinjoner. Bild 1 av 3. |
![]() |
Friterad kolja med morotsris och stekta champinjoner. Bild 2 av 3. |
![]() |
Friterad kolja med morotsris och stekta champinjoner. Bild 3 av 3. |
![]() |
Tortilla med salsa, chili, purjolök, svamp och ost. Bild 1 av 2. |
![]() |
Tortilla med salsa, chili, purjolök, svamp och ost. Bild 2 av 2. |
![]() |
Matar-Paneer med ris. Görs av ris och Jyoti natural food matar-paneer. Bild 1 av 3. |
![]() |
Matar-Paneer med ris. Bild 2 av 3. |
![]() |
Matar-Paneer med ris. Bild 3 av 3. |
onsdag 8 oktober 2014
Kalle Anka nr 51-52 2010
Jag fick på skoj en Kalle Anka från Sverige så man kunde jämföra hur dom var förr och nu. Det var ett ca 100 sidor extratjockt nummer.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)